لینکسازی داخلی چیست؟
لینکسازی داخلی چیست؟ لینکسازی داخلی دقیقا شبیه به یه شهری میباشد که شما در آن وارد میشوید. آن شهر دارای موزه ، شهرستانها ، مسجد ، باشگاه، پارک و خیلی موارد دیگه میباشد. شما برای پیدا کردن این آدرسها از تابلوهایی موجود در سطح شهر کمک میگیرید. لینکهای داخلی برای وبسایت هم به همین شکل است.مثلا شما وارد مقاله یک سایت فروشگاهی میشوید و دلتان میخواهد از فروشگاه آن سایت دیدن نمایید، همین لینکهای داخلی راهنمای شما میشوند. دقیق مانند تابلوها.
اگر میخواهید راجب لینکسازی داخلی چیست؟ و موارد مربوط به آن مطالعه داشته باشید و اطلاعات بدست آورید با هورتاش وب در همین مقاله همراه باشید.
لینکسازی داخلی
لینکسازی داخلی موردی است که که در راحتی ، میتواند تاثیرات بسیار زیادی را برروی سایت شما بگذارد.با یک برنامه ریزی صحیح و بدور از اشتباهاتی که ممکن است رخ دهد، میتوانید با لینکسازی رتبه خوبی را در سرپ گوگل بدست آورید. با لینکسازی داخلی هم رباتهای موتورجستجو و کاربران فهم بهتری را از سایت شما بدست میآورند و هم انتقال اعتبار در بین صفحات موجود در سایتتان انجام میشود. در حقیقت لینکسازی داخلی باعث ایندکس شدن صفحات جدید سایت شما میشود. همراه ما باشید.
تاثیر لینکسازی داخلی بر سئو
جالب است بدانید که لینکسازی داخلی یکی از باارزش ترین ابزارهای سئو است. مطمطنا از من میپرسید چرا؟به این دلیل که به سئوی سایت شما کمک شایانی میکند و یکی از روشهایی است که تحول آنچنانیای در رتبه سایت شما بوجود میآورد. لینکسازی داخلی را با سئو کلاه سیاه اشتباه نگیرید بلکه این روش متد بسیار ساده ای آن هم از نوع سئو کلاه سفید میباشد.
اما چه تاثیراتی دارد؟
- افزایش ایندکس شدن صفحات وب سایت
مطمئنا شما هم سایتتان دچار محتوای یتیم شده است. و شاید برایتان سوال باشد منظور از محتوای یتیم چیست.؟ به عرضتان برسانم که صفحاتی از سایت شما که دارای هیچ لینک داخلیای نباشند ، از نظر گوگل محتوای یتیم به حساب میآیند.و گوگل هم طبیعتا آنها را پیدا نمیکند. هر اینجاست که لینک داخلی به کمک شما میآید. پس ایده خوبی است که در صفحات قدیمی تر ، صفحات جدید سایت خود را لینک دهید. اینطوری رباتهای گوگل سریعتر صفحه شما را کراول میکنند و درنتیجه سریعتر هم صفحه شما ایندکس میشود.
- بخشیدن اعتبار به صفحات وب سایت
با انجام لینکسازی داخلی علاوه بر رابطه سازی بین محتواهای سایت ، ارزش لینک را بین لینکهای یک صفحه تقسیم میکند.فرض کنید که هورتاش وب در صفحه الف، بک لینک بسیار خفنی از یک سایت خارجی داشته باشد.که به معنای اعتبار بالاتر در گوگل است. حال اگر من این صفحه الف را به صفحه ب لبنک دهم، اعتبار صفحه الف به ب هم منتقل میشود. اگر بخواهیم یک نکته یی را اینجا به شما دانشجویان ارائه دهیم اینست که صفحه اصلی هر سایت معمولا کرال دپث بیشتری دارد این به این معناست که بیشترین ارزش لینک را صفحه اصلی هرسایت دارد. پس از صفحه اصلی بااستفاده از منو و دسته بندی لینکسازی ایجاد نمایید.
- رشد خرید و تعامل وب سایت
داشتن لینک داخلی در سایت ، بسیار در سئو مهم است. اما هدف نهایی یک سئو کار رشد و تعامل سایت است. لینکسازی داخلی شاید قادر نباشد به طور مستقیم کاربران سایت را به مشتری تبدیل نماید اما میتواند کاربران را دعوت به خرید و مشاهده صفحه فروشگاه وب سایت شما نماید. مثلا در یک سایت فروشگاهی کاربر به صفحه مقاله راجب جنس و دوخت پارچه وارد شده است و در همون مطلب با لینکسازی شما واارد فروشگاه تان میشود. اینطوری چند درصد نرخ خرید از سایت شما بیشتر میشود؟
- افزایش زمان حضور کاربر در سایت
طبق مواردی که بالا ذکر شد در ادامه بگویم که وقتی کاربری لینک داخلی شما را باز میکند و به صفحات مختلف شما وراد میشود، این خود دو تا مزایا دارد. یک اینکه زمان ماندگاری کاربر بیشتر میشود و دو اینکه بانس ریت هم کمتر میشود.
برای اطلاع از اینکه بانس ریت چیست و چه تاثیری در سئو دارد کلیک نمایید.
- انتقال ترافیک سایت به محتوای جدید
شما زمانی که در محتوای قدیمی تر خود که دارای ارزش بالایی است به صفحات جدید لینک دهید، میتوانید بخشی از ترافیک آن صفحه را به صفحه جدید خود انتقال دهید.
انواع لینکسازی داخلی
در آغاز به تاثیرات لینکسازی داخلی پرداختیم و اما در ادامه به اینکه به چه طریقی میتوانیم آنرا انجام بدیم میپردازیم. لینکسازی داخلی انواع متفاوتی دارد که هر کدام هم مزایای مربوط به خود را دارد.
لینکسازی داخلی در منو و فوتر و ساید بار سایت : یکی از متداول ترین لینکسازیهایی است که بیشتر سئوکاران از آن استفاده میکنند.این نوع لینکسازی به شما امکان مرتب سازی و دسته بندی درست در سایتتان را میدهد و هم اینکه صفحات مهم شما در دسترسی آسان تری قرار میگیرند. شما که نمیتوانید همه صفحات سایت را در منو قرار دهید. اما به بخشهای اصلی را حتما قرار دهید. مثلا شما در سایتتان لینک به صفحه فروشگاه را حتما قراردهید که کاربر هر زمان تمایل به دیدن از محصولاتتان را داشت به راحتی این کار را انجام دهد.
لینکسازی داخلی به صفحه اصلی سایت: از باارزش ترین صفحات هر سایتی صفحه اصلی میباشد. اینکه شما به عنوان سئو کار چگونه صفحات داخلی سایتتان را در صفحه اصلی لینکسازی نمایید از موارد پر اهمیت است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره بابت لینکسازی اصولی در رابطه با سایتتان با هورتاش وب تماس حاصل فرمایید.
لینکسازی داخلی در متون سایت: از رایج ترین نوع لینکسازی و پرنتیجه ترین نوع لینکسازی داخلی همین متد میباشد. به طوریکه شما یک لینک را در میان متن برروی یک کلمه قرار میدهید. و کاربرا به مقصد نهایی که در ذهن خودتان هست انتقال میدهید.
لینکسازی داخلی در تصاویر سایت: بله تصاویر سایت هم از موارد خیلی مهم برای لینکسازی داخلی است. البته که خیلی از سئوکاران بر این باورند که تصاویر و لینکسازی آنها چندان تاثیری بر سئو ندارند.اما اگر شما تصویری بزارید که مرجع مهمی برای توضیحات موجود در محتوای شما باشد بسیار هم موثر خواهد بود. تصاویری که دارای جدول آماری یا نمودار علمی هستند هم به این شکل است. اما مهم تر از همه اون عکسی است که بواسطه آن قصد هدایت به صفحه دیگری تان را دارید هم مورد اهمیت است.
لینکسازی داخلی با استفاده از افزونه : شما با استفاده از یکسری افزونه هم قادر هستید که لینکسازی داخلی را در متون خود قرار دهید.
در ادامه بیشتر به موضوع لینکسازی داخلی چیست؟ میپردازیم.
استراتژی لینکسازی داخلی
اینکه کاربری وارد سایت شما بشود و شروع به مطالعه مقاله شما کند. اما با لینکهای بسیار زیادی هم مواجه شود. کاملا سرخورده و گیج میشود.
و از سایت خارج میشود.البته که لینکسازی دیگر صفحات داخلی سایت به صفحه اصلی سایت هم منطقی نیست. پس با هورتاش وب در مقاله لینکسازی داخلی چیست؟ همراه باشد تا پند استراتژی اصولی برای لینکسازی را به شما معرفی نماید.
- تولید محتوا : اولین قدم برای لینکسازی اصولی داخلی است. ابتدا چندین تا محتوا برای کسب و کار خود ایجاد نمایید تا سپس قادر باشید لینکسازی داخلی انجام دهید.هرچه محتواها بیشتر باشند ، شماهم بیشتر میتوانید مخاطب را به دیگر صفحات سایتتان هدایت نمایید.
- به محتواهای مرتبط به هم لینک دهید : مهم ترین موضوعی که هنگام لینکسازی باید رعایت کنید همین مورد است.شما باید تلاش کنید به محتواهایی لینک دهید که به هم دیگر ارتباط داشته باشند این موضوع هم از نظر گوگل پر اهمیت است و هم کاربری که به سایت شما مراجعه کرده است.
گوگل برایش مهم است که لینکسازی به مطالبی با دسته بندیهای یکسان باشد. اگر هم شما مجبورین به دسته بندی متفاوتی لینک دهید ، چند خطی راجب آن دسته بندی تولید محتوا کنید و سپس لینک دهید. تا کاربر سردرگم نشود. - لینک مفید بسازید: در حین لینک سازی لطفا به صفحه مقصد توجه داشته باشید. زیرا شما وقتی به صفحه مقصد دیگری لینک میدهید باید حواستان باشد که آن صفحه مقصد باید اطلاعات گسترده تری راجب موضوع شما داشته باشد. اگر این برنامه ریزی و انتقالات درست باشد کاربر شما زمان بیشتری در سایت میماند. و همینطور هم گوگل سایت شما را باکیفیت تر تشخیص میدهد و برای آن ارزش بیشتری قائل میشود.
- لینکسازی بیش از حد ممنوع : درسته لینکسازی داخلی خیلی خیلی مفید است اما استفاده زیدی از آن هم به همان اندازه مضر است.زیرا کاربر سایت سردرگم میشود و نمی داند کدام مطلب را مطالعه نماید.پس گوگل هم متوجه میشود و ارزش سایت شما را پایین میآورد. اینطوری لینکسازیها بی هدف است و بی اعتبار!
- هدف دار بودن لینکسازی داخلی : شما هدف اصلیتان باید این باشد که کاربر در سایت شما مدت زمان قابل قبولی را بماند و مطالب مرتبط را مطالعه نماید.نه پر کردن صفحه با لینک فراوان.البته لینکهای موجود در یک صفحه نباید بیشتر از عدد باشد.
- استفاده از عبارت کلیدی در انکر تکست : کاربر زمانی که متوجه باشد به چه صفحه ای قرار است منتقل شود ، تمایل بیشتری برای کلیک دارد. پس حتمتاز کلمه کلیدی با عنوان صفحه نتیجه در انکر تکست استفاده کنید. گوگل هم وقتی متوجه شود کلمه کلیدی شما در محتوای دیگری بکار رفته است و انکر تکست قرار گرفته است توجه بهتری مینماید.
اشتباهات لینک سازی داخلی
در مبان مواردی که در متن بالا که در مورد لینکسازی داخلی چیست؟ خدمتتان عرض کردیم ، مواردی هم به عنوان مشکل برای شما ممکن است پیش بیاید.که موجب اختلال در روند سئوی سایت شما شود. که این موارد پس از زیاد شدن تعداد صفحات سایت شما میشود. که اگر دقت نداشته باشید و یا بیخیال بگذرانید سایت شما با کله زمین بخورد.
در آغاز اینکه متوجه لینکهای شکسته موجود در سایتتان باشید.لینک شکسته در حقیقت لینکی میباشد که پس از کلیک با آن مواجه میشوید.این خطا هم کاربر را اذیت میکند و هم گوگل از خط قرمزهایش این کد وضغیت میباشد. برای حل این مشکل یا باید از ریدایرکت استفاده نمایید و یا ریمو آل صفحه مقصد و بی پیوند کردن لینک شکسته.
مورد بعدی ریدایرکت شدن لینک داخلی به صفحه میباشد که شما پس از ریدایرکت صفحه به جای دیگری باید آنرا آنالیز کنید که اگر از صفحات دیگر هم به آن لینک داده شده ، اصلاحات انجام گیرد. تا از 404 ها اجتناب شود.
در صفحات موجود در سایتتان زیاد از اندازه لینکسازی نکنید.
مثلا محتوایی که برای شما از اهمیت کمتری برخوردار است، لینکسازی مکرر به آن ، ارزشی برای سایت شما نخواد داشت.بجای آن به صفحات غنی تر لینک دهید. و همینطور هم که در یک صفحه زیاد از اندازه لینکسازی داخلی انجام ندهید. هم برای کاربر از حوصله خارج است هم برای گوگل که یکسره لینک داخلی کرال کند. و در نهایت هم از ساخته شدن صفحاتی با محتوای یتیم جلوگیری نمایید. این از بزرگترین اشتباهات متداولی است که سئوکاران آنرا انجام میدهند. و اعتبار کمی به صفحات سایت خود میدهند. پس کم کم یک لینک داخلی داشته باشید.
لینکسازی داخلی چیست؟ در ادامه برای پاسخ به این سوال با ما همراه باشید.
تکنیکهای لینکسازی داخلی
یکسری توصیه است که در راستای سوال شما راجب لینکسازی داخلی چیست؟ باید به عرضتان برسانم.
اول از همه اینکه بهترین لینکسازی داخلی هنگامی اتفاق میافتد که یک مقاله به یک مقاله دیگر متصل شود.یعنی شما باید یک ساختار داخلی درست ایجاد نمایید. وقتی این ساختار را ایجاد کنید دیگر مثل قبل ،فقط به دو صفحه درباره ما و تماس باما و صفحه اصلی لینک نمیدهید.
دوم اینکه لینکی بهترین است که با توضیحات همراه باشد. یعنی از همان انکر تکستی که بالا ذکر کردیم حتما استفاده شود. پس جایی کلمات را لینک دهید که کاملا در وصف صفحه مرجع شما باشد. برای مثال در این مقاله به شما میگویم که به غیر از لینکسازی داخلی امنیت سایت هم بسیار مهم است پس اگر برای شما سوال است که بهترین افزونه امنیتی ورد پرس کدام افزونه میباشد از مقاله ما بازدید نمایید.
البته که فقط از کلماتی نطیر اینجا کلیک نمایید یا مشاهده نمایید استفاده نکنید. حتما از انکر تکست استفاده نمایید. نکته بعدی اینکه یکدفعه یک جمله را لینک نکنید. این کار به اندازه کافی غیر طبیعی و غیر استاندارد میباشد. یک یا دو کلمه کافی است.
ترفندهای لینک سازی داخلی
در ادامه دیگر ترفندهای لینکسازی داخلی را مطالعه مینمایید.
سوم اینکه از مقالات جدیدی که منتشر مینمایید به مقالات قبلی لینک دهید.در هر مقاله جدید حداقل یه چهارتا لینک داخلی به محتواهای قبلی خود داشته باشید.این کار بشدت تاثیر مستقیم در استراتژی لینک سازی داخلی سایت شما دارد. چون از دید گوگل ارزش تازه ای به وبسایت شما ارائه میدهد. و زمانی که گوگل ببیند در تاریخ جدید کاربران به محتواهای قدیمی سایت شما سر میزنند، یعنی آن محتواها ارزشمند هستند.این خیلی خوب است.
چهارم اینکه مقالات قدیمی را با مقالات جدید لینکسازی کنید.بااین روش محتواهای قدیمی شما هم به روزرسانی خواهد شد.
چون کرولهای گوگل دوباره آنرا میخوانند و رشد جایگاه را در سرپ گوگل خواهید داشت.حتما مطالب قدیمی تان را طبق یک برنامه ریزی درست بروز رسانی نمایید.
اما سوال چگونه محتواهای قدیمی خود را بروز رسانی کنیم؟؟؟؟؟
اول از همه در پاراگراف اول یعنی شروع محتوا توضیحات جدید اضافه کنیم و آپدیت انجام بدیم سپس پند پاراگراف جدید در وسط محتوا اضافه کنیم. و مهم تر ازهمه چند لینک داخلی در محتوا، بروز رسانی استانداردی میباشد.
پنجم اینکه جای لینکسازی داخلی را انجام دهید که عاقلانه باشد. جاهایی از سایتتان که منطقی به نظر میرسد و برای کاربر با ارزش باشد.
اگر برای سایتتان احتیاج به مشاوره برای سئو یا لینکسازی داخلی چیست؟ دارید تنها کافیست با هورتاش وب تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید