سئو کلاه سیاه چیست؟
سئو کلاه سیاه چیست؟
سئو کلاه سیاه مجموعه کاملی از تکنیکهایی هست که هدفش فریب دادن ( گول زدن ) موتورهای جستجو به ویژه گوگل میباشد. و در حقیقت میتوان گفت که این تکنیکها کاملا مخالف الگوریتمهای گوگل هستند و تماما باعث تخریب سایت شما میشوند.
هدف از انجام آنها افزایش رتبه در گوگل میباشد و اصلا هم کاربر پسند نمیباشد. اما سوال اصلی اینه که چه مواردی یا چه گروهی از موارد باعث رخ دادن این فاجعه بزرگ میشوند؟ با هورتاش وب همراه باشین تا عوامل اصلی سئو کلاه سیاه را باهم شناسایی کنیم؟
تکنیک های کلاه سیاه در سئو
1 – استفاده بیش از اندازه از کلمه کلیدی : خیلی از دوستان سئو کار ، تو محتوای چند خطیشون تا میتوانند کلمه کلیدی اصلی شون رو بکار میبرن. تا به این واسطه بتوانند بیان رتبه اول گوگل. اما زهی خیال باطل.
این روش کاملا به صورت موقت جواب میده.حالا این موضوع به کنار. کاربر وارد سایت شما شده و تا میتونه داره یه کلمه کلیدی و مشتقات اونو میخونه ، معلومه خسته میشه و از سایت میره بیرون. پس قبل از تولید محتوا در آغاز سرچ کنین و کلمات مناسبی برای محتوای خود پیدا نمایید.
2- پنهان کاری cloaking : این به این معنی است که شما کد HTML ، یا محتوایی و یا لینکی را مینویسید که فقط برای گوگل و ابزارهای گوگل قابل نمایش است و کاربر قدرت دیدن آنرا ندارد.
3- لینک ها
لینک داخلی بیش از اندازه : همانطور که شما دوستان سئو کار میدونید ، لینک داخلی برای خودش قوانین و استانداردی دارد. اینکه در محتوامون بیش از اندازه از لینکهای داخلی استفاده کنیم و به بیشتر محتواهامون لینک بدیم .بشدت برای گوگل آزاددهنده است.
لینک پولی : لینک پولی برای گوگل ممنوع است. اصلا مبادله لینکی را انجام ندهید. با خرید لینک شاید سایت خودتونو صفحه اول بیاورید اما بدانید تنها این عمل باعث ضربه خوردن به سایت شما میشود و این بد ترین تکنیک کلاه سیاه سئوی گوگل است. و به عنوان نمونه میتوان قراردادن لینک سایتتان در سایتهایی که آگهی رایگان انتشار میدهند را نام برد.
مزرعه لینک (Link Frames) : لینکهایی که در ظاهر جذابند مطابق کلمه کلیدی ما هستند اما در باطن بشدت مخرب هستند. مزرعه لینک هم به همین معناست که از یک یا چند سایت با هدف بک لینک سازی ساخته میشوند.
کیفیت این لینکها بشدت پایین است و رباتهای موتور جستجو به سرعت متوجه این کلاهبرداری میشوند.
تبادل لینک : اینکه شما به سایتی لینک میدهید ، و متقابلا از آن سایت هم لینک دریافت میکنید. این یک معامله بی ارزش برای کاربران گوگل است. تبادل لینک در سایتها خلاف قوانین گوگل است.
لینکهای موجود در قسمتهای ثابت سایت : فوتر ، سایدبار و هدر در همه صفحه های سایت شما موجود است و حواستون باشه که یک مکان خیلی مهم برای لینکها به حساب میآید. اما نکته قابل توجه : اگر این لینکها باعث بهبود تجربه کاربری شود ، کارتون درسته اما اگر برای بهبود سئو سایت باشد بگم که کاملا در اشتباهین و گوگل جان هم بدش میاد.
4 -نظرات اسپم : قرارگیری لینک وبسایتها در قسمت کامنت وبلاگها. این کارو انجام ندهید مخصوصا وقتی سایت لینک چذیر ، اصلا به محتوای سایت شما ربطی نداشته باشد. و اما نکته مهم برای سایت شما اینست که حتما کامتهای سایت خود را اول بررسی نمایید و بعد منتشر نمایید که از وجود افراد سود جو در سایت خود جلوگیری نمایید.
5-ریدایرکت نادرست : ریدایرکت مخفیانه کاملا نادرست است .یعنی از یک آدرس به آدرس دیگه ای بریم که از نطر محتوایی هیچ ربطی به هم دیگر ندارند. این ریدایرکتها زمانی درست هستند که یا تغییر دامنه رخ داده یا دو تا محتوای یکسان دارند.
6 – استفاده اشتباه از اسکیما : اگر دادههای ساختار یافته رو به صورت دستی و تقلبی برای سایت خودتان ایجاد نمایید، گوگل سریع متوجه میشود. برای مثال شما بیایید و یک ریچ اسنیپت دروغی برای صفحه سایتتان ایجاد نمایید. ریچ اسنیپت همان امتیاز کاربران از صفحه شما است. خیلی از وب سایتها بخاطر بازدید زیادی که دارند دارای میانگین بالایی از ورودی و ثبت نطر کاربران هستند. حالا اگر شما بااکانتهای مختلف وارد شوید و ثبت نظر انجام بدین گوگل شناسایی میکند و سایت شما را پایین میاندازد.
7-بهینه سازی بیش از اندازه (خود شیرینی زیاد برای گوگل) : این مورد عموما برای وبمسترانی رخ میدهد که زیادی سایت خود را بهینه میکنند. زیادی رعایت کردن هم باعث میشود گوگل به سایت شما شک کند.مثل چی:
تصاویر زیادی از کامه کلیدی آلت شده باشند و یا اینکه استفاده بیش از اندازه کلمه کلیدی در تگها .
8- بارگذاری محتوا برروی دستگاه کاربر: مطمئنا شما هم وارد سایتهایی شده اید که بدون اجازه شما محتوایی برروس دستگاه تان دانلود میشود.مثل سایتهای موسیقی که یک اپلیکیشن اندرویدی برروی دستگاه تان افزوده میشود. تا به امروز اینو جز کلاه سیاه نام گذاری نکرده اند. اما بشدت برای کاربر آزاردهندست و در صورت استفاده سایت شما دچار جریمه میشود.
علت استفاده از سئو کلاه سیاه ؟
خوب میدانیم که در عرصه سئو رقیب بشدت وجود دارد و هرکسی که سرعت و فعالیتش بهتر و بیشتر باشد، نتیجه بهتری میگیرد. و همچین چیزی وقتی بدست میآید که قوانین گوگل نادیده گرفته شود. خب نتیجه گیری اینست که در زمان کم ،شما تقریبا هزینه کمتری هم پرداخت میکنید. و چی بهتر از این برای شما؟ اما این رویای شیرینی است که خیلی زود کابوس میشود. زیرا که انجام هر جرمی ، مجازاتی دارد. و اگر برخلاف قوانین گوگل عمل نمایید سنگین ترین جریمه گوگل برای شما تنظیم میشود.سئو کلاه سیاه چیست؟ برای دانستن بیشتر همراه ما باشید.
این جریمهها شامل :
- حذف سایت شما از نتایج و حتی خارج شدن دامنه شما از کنترل شما
- کاهش شدید رتبه وب سایت
تفاوت سئو منفی و سئو کلاه سیاه چیست؟
اما برای شما شاید سوال پیش بیاید که آیا سئو کلاه سیاه همان سئو منفی است؟
شاید در ظاهر این گونه برای شما تداعی شود اما در حقیقت سئو منفی اقداماتی است که فرد سئو کار بااستفاده از تکنیکهای سئو کلاه سیاه به سایت رقیب آسیب میرساند. تا سایت رقیب توسط گوگل جریمه شود و رتبه آن کاهش یابد. اما شاید برایتان سوال شود به چه طریقی؟
- طراحی و سئوسایت مشابه با سایت رقیب و گزارش آن به گوگل و ثبت در سرچ کنسول
- ایجاد کردن بک لینک برای سایت رقیب در سایتهای غیر اخلاقی
- حذف بک لینکهای خوب سایت رقیب
- و …
همین موارد باعث میشود به سایت رقیب آسیبهای جدیای وارد شود.
شما دوستان عزیر اگر سوالی درباره این مبحث سئو کلاه سیاه چیست؟ دارید ،دیدگاه بگذارید. یا تنها کافیست با شماره ۰۹۹۰۴۶۸۶۷۰۸ در تلگرام یا واتساپ پیام بگذارید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنون از محتوای عالیتون خیلی کامل و جامع توضیح داده بودین 👏🏻👏🏻
تشکر از شما دوست عزیز